Østen-sourcing

BENOVA Production kan blive din adgangsbillet til at indkøbe eller producere i Østen. Vi kan støtte med sourcing, kvalitetskontrol og forsendelse.

 

Vi har siden 2007 leveret tøj, reklamegaver og isenkramvarer. Vi har brugt producenter i Kina, Taiwan, Vietnam, Thailand og Sri Lanka. 

 

Uanset om du leder efter et standardprodukt eller vil have produceret dit eget specialprodukt så kan vi assistere dig gennem det store og brede netværk der er opbygget gennem årene.

 

Hvis du leder efter et standardprodukt så kan vi afsøge markedet for den rigtige producent, sørge for prøve på produkt og emballage samt gennemføre kvalitetskontrol før afsendelse. 

 

Hvis du leder efter en producent af et specialdesignet produkt kan vi finde 2-3 mulige producenter, som på baggrund af beskrivelser, tegninger og/eller prototype laver en prøve som du vurderer for udvælgelse af den producent der skal gå videre med projektet. 

 

Hvis du allerede har fundet et produkt og en producent kan vi hjælpe med den afsluttende og vigtige kvalitetskontrol forud for afsendelse fra fabrikken. 

 

Kontakt Bent Nielsen hos BENOVA Production for spørgsmål.

 

+45 20 10 84 89

BENOVA HOLDING

Kong Chr. Allé 43

Hasseris

9000 Aalborg

Åbningstider:
Man-fredag: 09.00–17.00