BENOVA LOGISTIC A/S

 

Benova Logistic  har eksisteret siden 1996 med det primære formål at håndtere individuelle lagerløsninger tilpasset den enkelte kundes specikke behov. De sidste 15 år har vi medvirket til at sikre Webers vækst på det Nordiske marked og sikre et optimalt leveringsflow indenfor hele byggemarkedsbranchen og special butikker i hele Skandinavien med fokus på ”just in time”, høj kvalitet og fleksibilitet. (Udtalelse fra Kenneth Bindslev/Logistikchef ved Weber). Vi er vant til at håndtere store mængder gods i en meget begrænset sæson. Vores medarbejdere har mange års erfaring fra brancen og vi kan i spidsbelastninger udvide medardejderstaben med op til 50 ansatte i samarbejde med vores profesionelle underleverandører.

 

 

Vi har samarbejdet med de største nationale og internationale speditører, herunder Daske fragtmænd, Frode Laursen, Blue Water, Schenker mm. 

 

I 2010 opførte vi 12.000 kvm. nyt moderne lager på en af Aalborg Havns bedste placeringer i et område under kraftig udvikling og med en unik synlig tæt på feeder line fra Amsterdam og med naboer som Danske Fragtmænd og Blue Water Shipping. Vi har i Januar færdig projekteret opførsel af yderligere 6.000 kvm, så vi råder over i alt 18.000 kvm. moderne lager.

 

YDELSER

Med vores mangeårige erfaring indenfor branchen kan vil tilbyde en bred vifte af lagerløsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov.

 

For yderligere info, kontakt Michael Jensen på mobil 20108489.

 

+45 20 10 84 89

BENOVA HOLDING

Kong Chr. Allé 43

Hasseris

9000 Aalborg

Åbningstider:
Man-fredag: 09.00–17.00