BENOVA EJENDOMME A/S

Ejendomsselskabet blev oprindeligt etableret med det overordnede formål at opføre bygninger til eget brug, herunder Webers Skandinaviske domicil i Aalborg samt BENOVA Logistik Center på Havnen i Aalborg.

 

Grundet den enorme vækst i begge selskaber igennem de seneste 15 år blev udfordringerne for udvidelse, kvalitet og høj fleksibilitet hurtigt en realitet og det medførte nye byggeprojekter, herunder ombygning, tilbygning og nybyggeri hvert andet år. Med tilegnelsen af ny special viden og tilfredstillelsen ved at se de færdige resultater blev det begyndelsen til at udvide porteføljen med flere ejendomme.

 

BENOVA EJENDOMME har derfor specialiseret sig at at finde de rigtige ejendomme og projektmuligheder og er indgået i et partnerskab med en entreprenør, der har samme holdning til vores krav om højkvalitets byggeri og respekt for byggefagets håndværk. (Chris Steenberg, lidt om ham, hans fortid og reference til Korsgade samt et bllede evt. foran Korsgade og Postgården).

 

Udover vores etablerede portefølje af Erhvervs ejendomme, har vi derfor udvidet vores forretning til også at omfatte udvikling af boligudlejnings ejendomme samt udlejning heraf.

 

Vi opkøber gamle historiske bygninger eller opfører bygninger, der skaber historik og ombygger, renoverer og opfører med fokus på en høj detaljeringsgrad, der gør at vi adskiller os fra mængden af udlejningsejendomme.

 

+45 20 10 84 89

BENOVA HOLDING

Kong Chr. Allé 43

Hasseris

9000 Aalborg

Åbningstider:
Man-fredag: 09.00–17.00